Viikkokisat

MITÄ?

Viikkokisat on Kirjurin oma beach volley -sarja jossa pelaamiseen ei tarvita omaa paria vaan rannalla olevat pelaajat jaetaan pelikentille rankingin perusteella - eli oman tasoisten pelureiden sekaan.

Pelitulosten mukaan ansaitaan rankingpisteitä jotka määrittävät ranking -sijoituksesi. Joka taas määrittää seuraavan pelikerran peliryhmäsi.

Miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa. Pelit pelataan kahdessa sarjassa:

A -sarjassa verkon korkeus on 243 cm (=miesten verkko) ja sääntöinä käytetään Beach Volley -sääntöjä. Sarja sopii niille jotka osaavat jo pelata lentopalloa tai beach volleytä. Miehille ja naisille sekä taitavimmille nuorillekin.

B -sarjassa verkon korkeus on 224cm (=naisten ja nuorten verkko). Sarja sopii niille joilla lentopallo jo vähän sujuu mutta biitsit on ehkä vielä pelaamatta. Tai ikää tai mittaa on niin vähän ettei eväät vielä riitä miesten verkolle.

Sarjojen sisällä pelurit jaetaan vielä ranking-sijoituksen (=taso) mukaisesti peliryhmiin jolloin kaiken tasoisille pelaajille löytyy oman tasoinen peliryhmä. Oman peliryhmän (eli lohkon) sisällä pelataan erä jokaisen ryhmäläisen kanssa ja ottelutuloksien mukaan ansaitaan ranking -pisteitä joiden mukaan seuraavan viikon peliryhmät taas muodostetaan. Eli peleissä pärjäävät taitavammat pelaajat siirtyvät pikkuhiljaa ylälohkoihin ja vähemmän pelaavat siirtyvät alalohkoihin jolloin kaikki pelaavat oman tasoisessaan lohkossa.

Jos omat kyvyt vielä epäilyttää, kausi kannattaa aloittaa beach volley -kurssilla.

MISSÄ?

Kirjurinluodon Beach Volley -areenalla. Kaikki kolme kenttää tarvittaessa käytössä.

MILLOIN?

B-sarja: Maanantaisin 19:00, eka kerta 27.5

A-sarja: Tiistaisin 18:00, eka kerta 28.5

Ilmoittautuminen kentillä viimeistään 15min ennen pelien alkua. Sen jälkeen tehdään jako kentille ja viimeiset lämmittelyt. Pelit alkavat tasalta.

MITEN MUKAAN?

Ilmoittaudu tai ilmesty Kirjuriin pelipäivänä viimeistään varttia ennen pelien alkua ja lisää nimesi pelaajalistaan!

MITÄ MAKSAA?

Ei maksa mitään!

MISTÄ KYSYÄ LISÄÄ?

Niko Pakkanen, 050-5819008, niko.pakkanen(a)gmail.com